WERKEN BIJ FLYNCK

Aan de bak

Uiteraard kun je gaan werken bij onze concurrenten zoals New Sales Company, Prospex, Welten Capter, Mistersales of Convins of elk ander willekeurig telemarketing bedrijf.

Werken bij Flynck is niet voor iedereen. Werken bij Flynck betekent hard werken en aan de bak. Bij Flynck ligt de lat hoog.

Onze sales medewerkers zijn hoogopgeleid, begrijpen de doelstellingen van onze opdrachtgevers en spreken de taal van de klant. Wij werken in kleine sales teams met een dedicated manager. Onze directie heeft haar sporen ruimschoots verdiend in de financiele wereld. Leer het vak van de beste.

Bij Flynck besteden we veel aandacht aan training, coaching en motivatie van onze medewerkers. Bij Flynck kun je niet alleen goed geld verdienen, maar ook carrière maken. Afhankelijk van jouw profiel leiden wij jou op tot gecertificeerd medewerker binnen onze financiële dienstverlening of als ervaren sales broker. Meer weten over onze sales jobs?

Succes behalen

Successen behalen we niet alleen en worden met het hele team gedeeld en gevierd.

Een voor iedereen zichtbaar dashboard zorgt voor een gezonde onderlinge motivatie om het nog beter te doen en om elkaar te helpen waar nodig.

Bij Flynck staan medewerkers er nooit alleen voor en geloven we dat samen met het team en de opdrachtgevers het beste resultaat kan worden behaald.

De kernwaarden van Flynck zijn;

  • klantgericht;
  • resultaatgericht;
  • integriteit;
  • sales vakmanschap.

We maken graag kennis met je.

MEER WETEN?

Ben je benieuwd naar de openstaande vacatures?

Neem een kijkje op onze speciale vacature site door op onderstaande button te klikken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

7 + 2 =