WAAROM FLYNCK

De naam Flynck komt niet uit de lucht vallen, maar heeft alles te maken met onze kwaliteiten, beloftes en ambities. Als we uw salesorganisatie versterken, zetten we ons volledig voor u in om het beste resultaat te behalen.

Optimale sales mix

Flynck is een inside sales specialist die streeft naar de beste cost per client (CPC). De naam Flynck komt niet uit de lucht vallen, maar heeft alles te maken met onze kwaliteiten, beloftes en ambities. Als we uw salesorganisatie versterken, zetten we ons volledig voor u in om het beste resultaat te behalen bij het werven van nieuwe klanten.

We zijn een verlengde van de eigen salesafdeling van een opdrachtgever, sales insourcing, of nemen de gehele inside sales afdeling van een opdrachtgever over, sales outsourcing. Uw salesorganisatie is zo schaalbaar en flexibel De optimale mix.

Tot onze opdrachtgevers behoren onder meer start ups en scale ups die nog geen eigen salesafdeling hebben of gerenommeerde partijen die hun salesafdeling willen uitbreiden en/of hun acquisitie willen verbeteren.

Op werkdagen zijn wij van 9 tot 9 uur open en ook op zaterdag overdag. Hierdoor mist u geen lead. Bij Flynck werken we alleen met HBO plus opgeleide werknemers. We werken keihard voor uw resultaten. Zo realiseren wij de hoogste conversie en behalen wij de scherpste prijs per klant, de beste CPC. 

Comfort of control

Bij het uitbesteden van uw sales activiteiten wilt u de controle houden. Het is immers uw reputatie. Flynck begrijpt dit als geen ander. 

Bij Flynck houdt u de volledige controle door (remote) toegang tot alle gesprekken en resultaten. Flynck is geheel open. U heeft realtime management rapportages.

Flynck is transparant. U betaalt alleen voor de gewerkte telesales uren. U betaalt niet voor overhead zoals management, vergaderingen, koffiepauzes en lunches etc.  

Daarnaast zijn er periodieke evaluaties met u. Flynck heeft een eigen management informatie systeem (MIS) waar dagelijks alle activiteiten worden geanalyseerd en waar nodig bijgestuurd.

Flynck werkt bewust met kleine sales teams met een dedicated manager die de kwaliteit bewaakt, bijstuurt en coacht. Met de ‘voeten in de klei’ noemen we dat.

Flynck besteedt veel aandacht aan de bescherming van persoonsgegevens. De standaarden en het controle framework van Flynck zijn op basis van de ISO norm op het gebied van Informatie beveiliging, te weten de ISO 27001.  

No Cure No Pay (NCNP)

Om optimaal rendement te behalen binnen onze no cure no pay werkwijze is het van belang dat uw organisatie goed voorbereid aan dit traject begint.

Zo moet uw organisatie voldoende potentiele leads hebben, de prestaties binnen uw CRM met ons kunnen delen op het moment dat wij gestart zijn om onze inspanningen te kunnen meten en in de opstartfase met ons mee willen investeren.

Wij zullen vanuit onze ervaringen u voorzien van bruikbare feedback om uiteindelijk zo goed mogelijke resultaten te behalen.

De fases die wij hanteren bestaan uit een volledig betaalde pilot, uw investering. Hierna zullen wij op basis van een combinatie van uurtarief en premie voor succes, doorgroeien naar het volledig no cure no pay systeem.

Naast een No Cure No Pay vergoeding heeft Flynck diverse andere tariefmogelijkheden. Neem contact met ons op. Graag informeren wij u daar meer over. 

* No Cure No Pay is niet mogelijk voor financiële dienstverlening. 

LEES VERDER

Sales uitbesteden

Verkoop en klanttevredenheid staan bij ons centraal.
Meer informatie

Het juist moment

We benaderen uw klanten op de
cruciale verkoop momenten.
Meer informatie

Meetbare resultaten

Transparante werkwijze én
een hoog rendement.
Meer informatie

No Cure No Pay

Is uw bedrijf geschikt voor
No Cure No Pay (NCNP)?
Meer informatie

NEEM CONTACT MET ONS OP

14 + 15 =