SALES UITBESTEDEN

 

 

Flynck is de inside sales specialist van Nederland

U wilt uw acquisitie uitbesteden of u zoekt ondersteuning? Of u denkt dat uw verkoop beter kan, maar weet u niet precies hoe u dit het beste kunt aanpakken? Laat Flynck deel uitmaken van uw salesorganisatie. Uw salesorganisatie wordt schaalbaar en flexibel. Klaar voor de toekomst.

Inside sales.
Flynck is de inside sales specialist van Nederland. Inside sales is sales voor bedrijven in B2B, SaaS en een variëteit in B2C sectoren die complexe(re) diensten verkopen met een hogere ticketprijs. Inside sales wordt op afstand gedaan via met name telesales. 

Een stap verder.
Met een geavanceerd telesales center gaan we een flinke stap verder dan andere organisaties. Flynck heeft een bewezen track-record en ervaren management. Verkoop en klanttevredenheid staan daarbij centraal. Onze drive en focus ligt op de verkoopambities van onze opdrachtgevers. We maken ambassadeurs van uw klanten en werken met ‘mensen die met mensen praten’.

Online met offline wereld combineren.
De wereld digitaliseert snel. Online verkoop groeit en groeit. Ondernemingen alloceren veel budget voor online verkoop. Nooit als tevoren beschikken ondernemingen over aanzienlijke lead bestanden. Meer en meer leads vergaren oogt soms als een doel opzich. Daarbij is het echte contact met de potentiële klant vaak onderbelicht of niet aanwezig. Het gevolg is dat de uiteindelijke online conversie gering is. Een adequaat beleid met betrekking tot opvolging van alle, met name warme leads, ontbreekt. Flynck verbindt de online- met de offline wereld. Door weer persoonlijk contact in uw salesfunnel te integreren. Flynck gelooft niet in volledige online verkoop, niet voor complexere diensten. Door warme leads weer de aandacht te geven die ze verdienen. Doordat leads bij je terecht kunnen met al hun vragen, door warme leads na te bellen, door afgebroken boekingen na te bellen en door eerdere klanten weer actief te benaderen etc. Alles op een klantgerichte en klantvriendelijke manier. Hierdoor stijgt uw conversie aanzienlijk en behaalt u het maximale rendement.  

Onze kernwaarden.
Een stap verder gaan voor onze klanten zit in het DNA van Flynck en het komt terug in onze kernwaarden; klantgericht, resultaatgericht, integriteit en sales vakmanschap. Met deze aanpak weten we onze opdrachtgevers keer op keer te verrassen met het behalen van onverwacht hoge resultaten en onze kwaliteit van dienstverlening. Veel van onze nieuwe klanten komen dan ook bij Flynck op aanraden van bestaande klanten.

Neem contact met ons op dan vertellen wij u graag meer.

LEES VERDER

Sales uitbesteden

Verkoop en klanttevredenheid staan bij ons centraal.
Meer informatie

Het juiste moment

We benaderen uw klanten op de
cruciale verkoop momenten.
Meer informatie

Meetbare resultaten

Transparante werkwijze én
een hoog rendement.
Meer informatie

No Cure No Pay

Is uw bedrijf geschikt voor
No Cure No Pay (NCNP)?
Meer informatie

NEEM CONTACT MET ONS OP

9 + 13 =