OVER FLYNCK

Uit de stal van BinckBank en Brand New Day

Laat Flynck deel uitmaken van uw salesorganisatie. Flynck ondersteunt in groei en schaalbaarheid.
Maak kennis met de inside sales specialist van Nederland.

Ambitieuze start up

Medio 2014 is Flynck opgericht door Arno Poelstra. Samen met mede-oprichter Nick van der Veen zijn de mouwen opgestroopt en is Flynck gaan rennen voor klanten.

Als sales verantwoordelijke bij BinckBank, Alex en Brand New Day zorgde Arno met zijn sales afdeling mede voor onstuimige groei. Arno zag echter ook hoe slecht call centers in Nederland klanten bedienen. Jarenlang verbaasde Arno zich over het gebrek aan passie, kennis en beleving waarmee deze bedrijven leads benaderen om nieuwe klanten te werven. Telefonische verkoop is ondermaats in Nederland. Dat kan toch anders?  Dat is de basis van de missie van Flynck:

Zorgen dat het weer prettig is om gebeld te worden

Flynck wil dat consumenten en bedrijven een commercieel telefoontje weer op prijs stellen. Dit leidt uiteindelijk tot het beste resultaat en de beste cost per client (CPC) voor onze klanten, naast de juiste campagne-strategie en mouwen opstropen.

Nadat BinckBank de effectenmarkt openbrak, Brand New Day de pensioenmarkt, is het nu de beurt aan Flynck om de telesales markt open te breken.

Sales is vakmanschap

Ook al is een product of dienst geweldig, zonder goede verkoop stopt alles. Het is het fundament waarop een onderneming bouwt voor groei en schaalbaarheid. Maar hoe krijg ik meer klanten? Hoe kan ik mijn omzet verhogen?

Flynck is de inside sales specialist van Nederland. Inside sales is sales voor bedrijven in B2B, SaaS en een variëteit in B2C sectoren die complexe(re) diensten verkopen met een hogere ticketprijs. Inside sales wordt op afstand gedaan via met name telesales. Door jarenlange ervaring en bewezen track record is Flynck voor vele opdrachtgevers de gehele inside sales afdeling (sales outsourcing) of ondersteunt het de huidige (sales insourcing).  Flynck werkt in kleine teams met dedicated manager. Flynck is gespecialiseerd in telefonische acquisitie. Wilt u uw gehele acquisitie uitbesteden of een deel, laat Flynck meebouwen aan uw groei.

De verraste reacties van onze opdrachtgevers, de kwaliteit van de sales campagnes, de professionaliteit en het bruisende DNA van Flynck, en de energie van de gesprekken en de gedreven, HBO plus geschoolde, medewerkers die er voor gaan maken van elke dag een feest. Geef uw sales een boost. Flynck laat zien dat inside sales anders kan.

ONS TEAM

Het directieteam van Flynck heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de financiële wereld. Alle ervaring, kennis en kunde komt nu samen in Flynck. 

Een onuitputtelijke bron van informatie voor onze opdrachtgevers waaronder veel start ups en scale ups. Samen met hen wil Flynck uitgroeien tot de beste inside sales specialist van Nederland. 

Nick van der Veen

Directeur acquisitie & co-founder

 

15 jaar actief in de sales.

Topverkoper bij o.a. Brand New Day.

Master Business Administration Entrepreneurship

Nick is commercieel directeur binnen Flynck en verantwoordelijk voor de commercie.

Arno Poelstra

Algemeen Directeur & Founder

Voormalig internationaal sales manager online-broker BinckBank.

Sales manager Alex vermogens-bank.

Sales manager pensioenaanbieder Brand New Day.

Arno is algemeen directeur bij Flynck. Gespecialiseerd in het verbeteren van verkoop strategieën en verantwoordelijk voor de dagelijkse sales operations.

Joost van der Ouderaa

Algemeen Directeur

Voormalig manager
Alex orderdesk.

Manager BinckBank
retail-brokerdesk &
klantenservice.

Directeur risk management
en later directeur Internal
Audit bij cloud SaaS banking platform provider Ohpen.

Joost is algemeen directeur bij Flynck en verantwoordelijk voor de interne organisatie en finance.

LEES VERDER

Sales uitbesteden

Verkoop en klanttevredenheid staan bij ons centraal.
Meer informatie

Het juist moment

 

We benaderen uw klanten op de
cruciale verkoop momenten.
Meer informatie

 

Meetbare resultaten

Transparante werkwijze én
een hoog rendement.
Meer informatie

No Cure No Pay

Is uw bedrijf geschikt voor
No Cure No Pay (NCNP)?
Meer informatie

NEEM CONTACT MET ONS OP

14 + 1 =