MEETBARE RESULTATEN

 

 

Meetbare resultaten én een hoog rendement

Stelt u hoge eisen aan kwaliteit en wilt u uw sales uitbesteden? Dan heeft u in Flynck de juiste partner gevonden. Onze professionele verkopers helpen u graag. Dat kan als u behoefte heeft aan houdbare omzet groei en schaalbaarheid. Maar ook als u meetbare resultaten en een hoog rendement wilt behalen. Als we voor u aan de slag gaan, denken we graag met u mee. Daarnaast komen we altijd onze beloftes na. We hanteren een transparante werkwijze en timmeren in de afsluitstraat de achterdeur voor u dicht.

Bij Flynck houdt u de controle.
U kunt (van afstand) meeluisteren met de gevoerde gesprekken. Flynck is volledig open en transparant. Door realtime rapportages ziet u direct hoe uw campagne loopt. In de periodieke evaluaties met Flynck bespreken wij de voortgang. Waar nodig sturen wij campagnes bij. Wij weten als geen ander dat ‘comfort of control’ voor u essentieel is. Flynck belt immers uit onder uw naam. Bij veel van onze klanten zien wij dat hun online ‘review scores’, zoals op Independer, omhoog schieten nadat zij met Flynck in zee gaan.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit.
Niet voor niets is onze missie om te zorgen dat mensen een commercieel telefoontje weer prettig vinden. Dit vraagt om zorg en aandacht, en uiteraard beheersmaatregelen om dit te borgen. Immers vertrouwen komt te voet en gaat te paard. Zo werkt Flynck bewust met kleine sales teams waar een dedicated manager de kwaliteit bewaakt en de medewerkers traint en coacht. 
Met de ‘voeten in de klei’, noemen we dat.  

Kort op de bal.
Flynck heeft een eigen ontwikkeld Management Informatie Systeem (MIS) voor controle en tijdige bijsturing van een campagne. Dagelijks worden de resultaten bekeken door het management en periodiek vinden met u evaluaties plaats. Bij Flynck proberen we kort op de bal te zitten en onze realtime management informatie te gebruiken om onze decicated managers te sturen. Elke dag weer rennen onze kleine gedreven sales teams voor de klant. Hierdoor behaalt Flynck een optimaal rendement voor u.

LEES VERDER

Sales uitbesteden

Verkoop en klanttevredenheid staan bij ons centraal.
Meer informatie

Het juiste moment

We benaderen uw klanten op de
cruciale verkoop momenten.
Meer informatie

Meetbare resultaten

Transparante werkwijze én
een hoog rendement.
Meer informatie

No Cure No Pay

Is uw bedrijf geschikt voor
No Cure No Pay (NCNP)?
Meer informatie

NEEM CONTACT MET ONS OP

11 + 1 =