B2C VERKOOP

Wilt u als financiële dienstverlener, leasemaatschappij, reisorganisatie of opleidingsinstituut uw sales uitbesteden of zoekt u ondersteuning? Of bent u gespecialiseerd in SAAS oplossingen, of is het leveren van complexe diensten uw specialiteit? Dan bent u bij Flynck aan het juiste adres. Flynck is de B2C sales outsourcing specialist van Nederland. Onze professionele verkopers helpen u graag met het verhogen van omzet, het behalen van meetbare resultaten en verhogen van klanttevredenheid. Benieuwd naar onze succesverhalen? Hieronder hebben we er een aantal voor u op een rijtje gezet.

Travel

In de reissector halen we bijzonder goede resultaten. Maar liefst 38% van de afgebroken reserveringen worden door onze tussenkomst alsnog afgesloten.

Hierin speelt de wisselwerking tussen de internetcapaciteiten van de opdrachtgevers en de salescapaciteiten van Flynck een belangrijke rol.

Finance

In alle segmenten van de financiële sector hebben we veel ervaring opgedaan. Dan kunt u onder meer denken aan:

  • Afspraken maken voor hypotheekadviseurs;
  • Afspraken maken voor vermogensbeheer;
  • Service en informatie gesprekken m.b.t.
    financiële producten.                                     
    Flynck adviseert niet in financiële producten.

Lease

Behalen we bijzonder goede resultaten: 70-80% van alle afgehandelde, geldige leads converteert. Zoals u van ons mag verwachten benaderen we de prospect hier reeds in de afsluitstraat.

We volgen de lead snel en accuraat tot en met de verkoop (de bestelling van de auto) op. Daarnaast verrichten we ook upsell-mogelijkheden, zoals de verkoop van  aanvullende tankpas of pluspakket.

LEES VERDER

Sales uitbesteden

Verkoop en klanttevredenheid staan bij ons centraal.
Meer informatie

Het juist moment

We benaderen uw klanten op de
cruciale verkoop momenten.
Meer informatie

Meetbare resultaten

Transparante werkwijze én
een hoog rendement.
Meer informatie

No Cure No Pay

Is uw bedrijf geschikt voor
No Cure No Pay (NCNP)?
Meer informatie

NEEM CONTACT MET ONS OP

14 + 8 =