B2B VERKOOP

Flynck ondersteunt uw B2B verkoop op geheel eigen wijze. Mensen zijn mensen, ook bij bedrijven. Flynck bereikt door deze aanpak ongekend hoge conversies. En door mouwen op te stropen en hard te werken.
Flynck is de B2B outsource sales specialist van Nederland.

Uw markt in kaart

Maar wie zijn uw klanten eigenlijk? Veel bedrijven worstelen met deze vraag. Dit zien wij bijvoorbeeld vaak bij start ups die wel een goed product of dienst hebben maar nog geen grote klantenbase. Flynck heeft een unieke methode ontwikkelt om leads te genereren. Naast onze eigen database breken wij ook uw markt open. Door apolitiek en out of the box te denken ontstaan er mogelijkheden die u eerst niet voor mogelijk hield. Elke campagne levert u naast klanten ook waardevolle informatie op over uw eigen businesscase waardoor u optimaal uw markt kent en alle kansen in beeld heeft

Zo bellen wij bijvoorbeeld voor diverse (SaaS) B2B aanbieders die een eigen app of online dienstverlening aanbieden. Flynck is de online sales company en verbindt de online wereld met offline. Dit doen wij bijvoorbeeld voor online kassa-systemen tot aan project management software voor bedrijven.  Wij vertellen u graag meer, bel ons.

 

 

Afspraken voor adviseurs

Na het selecteren van de leads gaan wij voor u nabellen. Gewoon met respect naar de mens in het bedrijf. Wij vragen of wij gelegen bellen, anders bellen wij gewoon terug. Met de pitch die wij maken bereiken wij een hoge conversie. Dit allemaal samen met u.  

Voor vele kleine en grotere B2B organisaties zorgt Flynck voor kwalitatief en voldoende afspraken voor commercieël adviseurs en accountmanagers. Flynck zorgt dat hun agenda’s vol zitten. De adviseur kan zo kostbare tijd effectief en efficiënt inzetten met een aanzienlijk hoger rendement. 

Zo regelt Flynck afspraken voor onder meer factoring maatschappijen, zakelijke reizen, opleidingsinstituten en zakelijke lease.  

Meetbaar en effectief

Bij Flynck koppelen wij uw agenda aan ons systeem. De afspraken worden in uw, of uw accountmanagers, agenda gepland. Als de afspraak is gelopen willen wij graag horen hoe de afspraak is bevallen. Door deze feedback worden wij (en daarom u) beter. Wij stoppen niet totdat de afspraken een succes zijn. 

Flynck werkt met kleine salesteams met elk een eigen, vaste manager. Samen met u zorgen zij dat een campagne optimaal verloopt. Dagelijks worden resultaten bekeken. Regelmatige evaluaties en feedback zorgen dat u in controle blijft. Flynck is transparant en open. Zo kunt u alle gesprekken meeluisteren en alle uitkomsten van de campagne direct inzien, oftewel comfort en volledige controle.

LEES VERDER

Sales uitbesteden

Verkoop en klanttevredenheid staan bij ons centraal.
Meer informatie

Het juist moment

We benaderen uw klanten op de
cruciale verkoop momenten.
Meer informatie

Meetbare resultaten

Transparante werkwijze én
een hoog rendement.
Meer informatie

No Cure No Pay

Is uw bedrijf geschikt voor
No Cure No Pay (NCNP)?
Meer informatie

NEEM CONTACT MET ONS OP

4 + 4 =